sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Olen havainnut että...

...en enää voi nukkua omassa vuoteessani (seinän takana ahkeroiva ilmavesilämpöpumppu aiheuttaa virrankäyttönsä mukaan aaltoilevan pääkivun. Nukun nyt patjalla olohuoneen lattialla).

..en voi käydä kaupassa (kylmälaitteet ja loisteputket vievät jalat alta).

..en voi ulkoiluttaa koiria, en hoitaa puutarhaa, enkä viedä jätteitä hyötykäyttöasemalle. (Muutamaa minuuttia pidempi ulkoilu kotinurkilla, linkkitornin katveessa, aiheuttaa sietämätöntä tuskaa).

..en voi pitää valoja päällä!! (Useimmissa valaisimissamme on kanta, johon ei sovi vanhanaikainen hehkulamppu, joka kuulemma aiheuttaisi vähemmän oireita kuin nykyaikaiset ledit ja energiansäästölaput. Naama senkun komistuu, kun yritän aamuhämärissä meikkailla kylppärissä taskulampun valossa ;).

..on viisainta harkita tarkkaan kenelle tästä vaivasta kertoo. Edes kaikki läheiseni eivät usko sähköyliherkkyyttä olevan olemassa ( minulle on sinänsä ihan se ja sama, mikä nimi tälle vaivalleni annetaan, kunhan saisin kamalat oireet loppumaan. Psykiatrisella hoidolla se ei onnistu. Sen verran sentään entisenä psykologian opena tajuan).

Eilen kävimme katsomassa myytävää taloa naapurikunnassa. Hinta olli laihalle kukkarollemme kohdallaan, mutta kunto sen mukainen ja sijainti mahdoton. Jatkamme etsimistä.....

.. ja juu-u tämä on tosiaan kirjoitettu kuuden jälkeen aamulla. Stressi ja kipu valvottaa. Tulisi edes kesä, mutta ei. Lumisadetta lupasivat täksi päiväksi.

9 kommenttia:

 1. Kyllä se paska rajottaa. Kunhan uus koti löytyy kauempaa linkkitorneista, ni saattaa olokin huomattavasti parantua. Ei mikään kiva vaiva, mutta niin pirun todelliin ja hankala.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt, kun olen tavallista useammin käynyt vähän kauempana omasta kodista, huomaan tosiaan selvästi, että kauempana noista torneista on paljon helpompi olo. Miten voikin kropassa olla niin selvä tutka, että osaan jo maantiellä autossa sanoa, koska lähestytään linkkipömpeliä, ennenkuin sellainen edes näkyy,

   Poista
 2. Lunta sataa täälläkin. Toivotaan, että mahdollisimman pian helpottaa enenkaikkea olosi ja elämisesi, mutta myös talven ote. Voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kevättä tässä jo varmasti moni kaipailee, Miten tätä talvea nyt riittääkin näin pitkään. Joskus tulee tässä elämässä kai lunta tupaa ja jäitä porstuaan monessakin mielessä ;)

   Poista
 3. Eikö sitä pumppua saa pois päältä, että voisit nukkua sängyssäsi? (Tulipa taas yksi lisäasia noiden pumppujen vastustamiselle.)
  Kyllä on kurja juttu. Onnea uuden kodin hankintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kun saisikin, mutta kun se lämmittää käyttöveden ja koko talon, ei näillä yöpakkasilla tee mieli kytkeä sitä pois . Kiitos onnentoivotuksista, Sitä totisesti nyt tarvitaan.

   Poista
 4. I'd a different brand name befor Green Smoke and I couldn't get away from gеnuine cigs~uгge too excellent.

  I have been ѕmoking cigarettes for over
  20уrs гight now and thаnks tо
  Greеn Ѕmoκe Μy paгtner and i and my
  bettеr half have not haԁ thе desire to return to гegulaг сigarеtteѕ.
  Product is uѕer friendlу, affοrdablе as well as
  feels and tastes juѕt like a real cig.


  Feel free to vіsit my weblog Http://Bendavid.Info

  VastaaPoista
 5. Paragrаph wrіting is also a eхcitement, if you know aftеrωard you cаn wгіtе if not
  it iѕ difficult to writе.

  Hеre is my ρagе :: V2 cigs review

  VastaaPoista
 6. En koskaan ole kuullutkaan, että ilmavesilämpöpumppu voisi aiheuttaa päänsärkyä. Meiltä löytyy sellainen, ja olemme olleet tyytyväisiä. Huoltotyöt sille kuitenkin täytyisi tehdä. Sähköyliherkkyys on itselleni aivan uusi käsite. On varmasti raskasta, kun se vaikuttaa arkeen. Kovasti tsemppiä sinulle!

  VastaaPoista

Sano vaan