perjantai 5. huhtikuuta 2013

Paniikkinappula pohjassa

Nyt on paniikkinappula pohjassa. Oireet senkun pahenevat. Sydämen rytmihäiriöt alkavat olla sitä luokkaa, että kohta saattaa koko sähköyliherkkyysongelma lakata meikäläisen kohdalla luonnollisen poistuman kautta.

Uutta kotia etsitään kuumeisesti. Joudumme siis myymään ihanan Kanttorilamme. Vaikka oma kotimme sähkösaneerattaisiin täysin, ulkoa tulevalle säteilylle emme mahda mitään, kun linkkitorni kököttää ihan ikkunan takana.

Eilen pääsin kokeilemaan oloa siskolikan kotona, joka liikuskelee vielä muutaman viikon pyörätuolilla. Heidän pihallaan olo oli autuas. Päänsärky ja rintakipu loppui ja viimeisimpänä ilmaantunut ihon aristus ja polttelukin lakkasi.

Tästä unelmieni talosta ja puutarhasta luopuminen tuntuu niin vaikealta, että jätän sen surun käsittelemisen hamaan tulevaisuuteen. Nyt täytyy vaan yrittää selvittää eteen tulevat käytännön ongelmat yksi kerrallaan (jos sopiva uusi koti löytyy ja saamme tämän myytyä, millä edes kykenen pakkaamaan ja muuttamaan tässä kunnossa??!!).

Toivottavasti teillä menee paremmin.

13 kommenttia:

 1. No ihan viimeksi kannattaa sitä pakkaamista ja muuttoa murehtia. Sitä varten on tekijöitä olemassa.
  Voisitko nyt mitenkään viettää aikaa siellä siskon luona niin kauan tai edes likikään niin kauan, että asiat etenevät??
  Helppo sanoa, mutta nyt tarttis hyljätä se ikkunan takana kököttävä linkki äkkiä.

  VastaaPoista
 2. No voi himputti! Mistäs me nyt teille uusi koti tähän hätään, joka paikka on kivijalasta antenniin asti sähköistetty ja noita langattomia verkkoja on JOKA paikassa... Ei kiva.

  VastaaPoista
 3. Voi harmin paikka! Joutua nyt kotoaan lähtemään tuollaisen samperin maston takia, ei ole oikein se. Mutta jos kerran olosi helpottaa muualla, niin pakko kai se on. Nykyään vaan tulee noita mastoja ja vahvistinasemia joka paikkaan, kannattaa tarkkaan selvittää uusi mahdollinen asuinpaikka. meillekin on tullut tähän parin kilometrin sisään 3 kpl eri firmojen uusia mastoja ja vahvistimia. Ne on nämä 3G ja 4G-verkot, kun niitä laitetaan nyt toimimaan ympäri Suomen. Kannattaa katsoa peittokartta (noiden verkkojen) kaikkien operaatoreiden sivuilta ja sitten kysäistä, onko paikkaan X (se,minne aiotte muuttaa ) tulossa niitä. Näin saatte tietää mitä operaattorit suunnittelee.
  Koita jaksaa!

  VastaaPoista
 4. Voi kurjuus, voimia, voimia! Toivottavasti kaikki järjestyy.

  VastaaPoista
 5. Voi APUA!!
  Kamalaahan se on unelmien talon ja puutarhan myyminen, mutta jos ajattelee positiivisia puolia, niin ehkä seuraavan kodin piha on yhtä hyvä kuin siskos piha, ni jaksat ja pystyt tekeen enempi ja vointiki paranee.

  On se henkisesti varmaan kova paukku. Voimia sulle jaksamisee lähettelen. :)

  VastaaPoista
 6. Voi miten ikävää. Voin vain kuvitella miltä tuntuu kun täytyy etsiä uusi kotikin. Eihän siinä muu auta jos kerran olosi paranee muualla. Eihän sitäkään tiedä vaikka löytäisitte kuinka ihanan paikan, kaikella kun on tarkoituksensa. Jos vaikka saat ihanat naapurit. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja jaksat pitää toivoa yllä. Voimia kovasti minäkin sinulle toivottelen. t. sisko

  VastaaPoista
 7. Voi kurjuuden kurjuutta. Toivottavasti asiat järjestyvät ja onneksi niillä onkin tapana järjestyä. Voimia ja sisua sinulle! En uskalla edes ajatella, miltä tilanteesi tuntuu, mutta yritä pärjätä.

  VastaaPoista
 8. Voi ei. Todella ikävä kuulla. Toivottavasti oireet häviävät yhtä nopeasti kun tulivatkin.

  VastaaPoista
 9. No voi kurjuus! Jopa joudutte turvautumaan äärimmäisiin keinoihin. Siunausta, varjelusta ja johdatusta uutta kotia etsiessä! Jospa löytäisitte vielä nykyistäkin ihanamman. t. Häivähdys

  VastaaPoista
 10. Toivottavasti löydät hyvän asuinpaikan. Sellaisen että jaksat puuhailla puutarhassa ja tehdä muitakin sinulle tärkeitä asioita.
  Kurjaa on sairauden takia kodistaan luopua, tiedän sen omista kokemuksista. Uusi on aina kuitenkin mahdollisuus. Voimia etsintöihin.

  VastaaPoista
 11. Tuli ihan itku myötätunnosta. Kyllä sinua nyt koetellaan liian rankasti. Voi kunpa löytäisitte pian uuden ja ihanan kodin, jossa olisi hyvä olla ja asua. Ajatuksissa kanssasi ♥

  VastaaPoista
 12. Täytyy vaan toivoa, että saatte talon pian myytyä ja että uusi paikka olisi mahdollisimman ihana ja teille sopiva!
  Tärkeintä on kuitenkin terveys!

  VastaaPoista

Sano vaan