torstai 21. maaliskuuta 2013

Ei oo heleppua..

Ei oo heleppua naisihimisen elämä. Koriaa pitääs olla ja aina tukka tällingis... Ihan luvan perästä julukaasen tuan kuvan kummitytöstä teiränkin iloksenna. Isänsä oli huvitellu  piäntä nuan kiusaamalla. Onneksi flikalla on hyvä huumorintaju, vaikkei heti kuvasta hoksaasi ;)

Heleppua ei oo munkaa oloni täs konehen äärellä. Tuntuu, ku pään sisus alakaas kiahua heti, kun käännän virran masiinaan, niin jotta ei tästä mun plokkaalustani ny mitää tuu ennenku keksitähän jonkullaanen ratkaasu tähän vaivahan (oliskohan vaihtopäitä jostaki saatavis..pari muutaki paikkaa vaihtaasin mialuusti samalla).

Aurinko paistaa, mutta mun taimipottini on vankeures metristen kinosten takana, kasvihuanehes. Toki meillä kaikemmoosta jo jätskipurkiis itää, mutta pian pitääs päästä koulimahan. Melekeen joka kevät moon huhtikuus tähän aikahan kylyväny kasvimaalle persiljat ja palsternakat, kun non sellaasia, jokka tarvittoo pitkän itämisaijjan. Ny ei lupaavalta näytä. Paha on tuanne hangelle mennä siämeniä viskomahan.


16 kommenttia:

 1. Ihana kuva! Ensin kyllä ajattelin, että siinä olet sinä pienenä!!
  Kunpa nyt helpottaisi se olosi, kyllä sinun kirjoituksiasi kaipailen.

  Pakkasta ja lunta riittää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siskontyttö, söpöläinen, se siinä. On onneksi perinyt vanhemmiltaan vähän siromman nenänmallin. Meikäläisellä on pottunokka ;D

   Poista
 2. Aivan mahtava kuva!!! Päivän, ehkä koko viikon pelastus.

  On se paska homma, kun yhen kontolle noin pal kipuu laitetaa. Kyl siit tarttis lomaa saaha, sunkii. Lähettelen lämpösii ajatuksii ja illal muistan mainita sut rukouksessain.

  Mut vielä... Ei niil siemenil viel mikää kiire oo, me olla mun laskujen mukaa ny vast maaliskuus, et kuukaus viel, tai enää. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mutta maaliskuun jälkeen tulee huhtikuu ja silloin pitäisi jo persiljat ja palsternakat olla maassa. (Viherpeukaloa kutittaa niin KAUHIASTI näin keväisin ;D

   Poista
 3. No ei oo tosiaan heleppua :D. Jotenkin tohon kuvaan sopis niin kovin hyvin se vanhan klisee "mitä nainen ei kauneudensa eteen.. jne"

  VastaaPoista
 4. No auttaiskohan irtonäppis yhtään. Saisit itse koneen kauemmas itsestäs. Tää on tälläinen naisenlogiikan idea! t. Ippa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään jo istuskelen metrin päässä koneesta ja näytöstä. Ei vaan helepota. Siippa lupasi kyllä kokeilla, josko saisi koneeni yhdistettyä telkkariin. Sillä tavoin masiinaa olisi mahdollista käyttää useamman metrin päästä. Saa nähdä onnistuuko :)

   Poista
 5. Voi suloista pikkuista :D Hän näemmä suhtautuu naisellisiin hömpötyksiin tyynen lakonisesti (ainakin tuon sekunnin sadasosan verran). Toivottavasti vaivaasi löytyy apu! Minunkin pottini ovat 30-senttisen lumikinoksen alla. Tai on siinä laatikossa kansikin, mutta en jaksa nostaa sitä vanerin, jään ja lumen määrää. Onneksi sain jugurttipurkkeja lahjaksi ja toistaiseksi ne ovat riittäneet kylvöihin. En tiedä toivoako, että lumi sulaisi nopeasti (=tulva) vai hitaasti (=myöhäiset kylvöt).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinäpä tosiaan dilemma ;D Keljua olisi sekin, jos kevät yhtäkkiä rynnistäisi rytinällä kohti kesää ja meillä olisi kaikki kylvämättä.

   Poista
 6. Mulla on jo osa koulittuna, mutta sais se kevät jo tulla, kohta loppuu tilat.. On pakko pitää kylvökset ja taimet tuolla työhuoneessa, kun katti muuten kaivaa ne joka yö ylös :)
  Se säteilysuoja, josta kerroin, löytyy tuolta: http://www.minaolen.com/kauppa/product_catalog.php?c=20
  Mulla ei ole kokemusta sen toimivuudesta, mutta kaveri väittää sen toimivan ainakin hänellä. (tämä ei ole maksettu eikä muu mainos...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai on sinullakin siellä semmoinen hortonoomikissa :) Meillä kun on noita useampia, joka kevät varauduttava taimihävikkiin. Blogisi kuvista olen arvaillut sinunkin asuvan vanhassa talossa. Tämmöisissä, oikein vanhoissa torpissa, on usein puolikylmiä tiloja, esim. verantoja. Niiden varaan minä olen laskenut taimikasvatukseni. Tänä keväänä se suunnitelma on mennyt täydellisesti mönkään, kun yöt ovat olleet niin kylmiä, ettei ikkunan vieressä mikään pysy sulana..

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Juu-u. Rasittavaa se on joskus tuo kauden vaaliminen ;D

   Poista
 8. Tuosta Annukan kliseestä muistui mieleen siskoparkani, jolle täti rustas rullia, ensin kammaten takkuja niin rivakasti, että siskon silmät vuoti vettä. Tätin suusta kuulin tuon tokaisun.
  Toivottavasti pikkuisen rullien poisto sujui kivuttomasti.
  Miten mulle tuli sellainen dejavu-tunne tuosta potti- ja lumiongelmasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuei, ei tyhmä opi sen paremmin omista kuin toisten virheistä. Potit ovat joka kevät väärässä paikassa ;D

   Poista

Sano vaan