maanantai 4. maaliskuuta 2013

Niillon tassutkin

 Nymmä ne sain. Tai no, en vasiten saanu. Kyllä ne tartti ostaa..ja tolokullisempiaki raharreikiä olis ollu, kun pitääs lujaa remonttiaki teherä. Moon kumminki nuata kolome vuatta jaakannu. Ku lankomiäs toissailtana laittoo sähköpostia, notta nyt olis viheriät chippenraalit myyynnis aiva tuas nurkan takana, emmä voinu muuta ku riahaantua.
Aviomiäs ne kaverinsa kans kiltisti kävi hakemas. Ku molin saanu ne paikoollensa tuli kiirus ottaa potrettia ennenku piti tällätä trasua päälle, jottei elikot niitä karvaa ja kraaputa.

Vanahathan ne on, muttemmä 150 vuaren ikääsehen tupahan oikee moternia tahtoosikkaa. Enkä mä muutenkaa tykkää mistää nykyaikaasesta ja kulumikkaasta, retrosta ny puhumattakaan. Siitä kauhiasta oranssin ja ruskian kukertavasta seittemänkymmentäluvusta ku jo kerran selevittihin, en varmana enää roikota ikkunoohini mitää hevosenpään kokoosia kukkakuvioota.

No, kukin tavallansa. Kotonansa saa olla niin päin ku tykkää ja minoon ny näin päin: aiva onnesta mykkyrällä nuaren uusien kalujeni kans. Niillon kuulkaa tassukki!

17 kommenttia:

 1. Ihanat sippenraalit! Vaikka minä niistä silleen syvällisemmin ymmärrä, mutta kauniit kalut ja varmasti juuri talonne henkeen sopivat, onneksi olkoon hankinnoista! Söötit tassutkin niillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kissat rupes niiren kans kaveeraamahan heti, kun ne kannettihin tupahan. Oliskohan ollu jotaki lukkarinrakkautta tassullisia kohtahan vai miällyttikö samettinen pinta. En tiärä, kun eivät kertonehet. Karvoja nuahon tarttuu kyllä aiva kauhiasti. Kuus metriä samettiharjaa soffassa. Auts ;)

   Poista
 2. Onkohan lankomiähelläs punavihersokeus? Son kuulemma miähillä yleesempää. Minen kumminkaa oikeen viheriäästä tuos pöyräs havaatte. Son vissihin tuo sohova sitte.

  Mutta komeeta ja kovettuja ovat. Kuinka kukaa on malttanu luopua?

  VastaaPoista
 3. Ei oo pöyrän väri viheriä. Siinoot aivan oikias. Tuan soffan kans tuli kaks nojatualia. Siitä monikkomuato puheesehen, vaikkei ne tualit mahtunukkaa samaan kuvahan soffan kans ;)

  VastaaPoista
 4. Ai, nii. Se onki aika haikiaa, kun vanha pari joutuu luapumahan suurimmasta osasta tavarootansa. Muuttivat 150 neliön talosta 75 neliön kerrostaloasuntoho. Ei millään mahtunu kaikki mööpelit mukahan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koskahan meillon se eres kans... Ja saanko pianon aharettua mukahan, muusta niin väliä, vaikkei sellaases luukus tiämmä saa eres plimputella.

   Poista
 5. Onpas komeat kalusteet! Onnea uusille tassuille taloudessanne!! Hymyyn veti suuni tuo murre, piti taas hitasti ja rauhallisesti lukea, että hämäläinenkin saa selvän;D

  VastaaPoista
 6. Voi perse! Jos oisin kateellist sorttii, ni ny sanosin et oon kateelliin. Mut en oo enkä sano, vaik kelpais mullekkii tollasset. Hianot o ja varmaa hintasa väärti. :)

  VastaaPoista
 7. Mä olin nii ilone sun puolest et piti liika nopeesti toi kommenttiki laittaa. Unohin sanoo, et oli taas mukavaa sun murrettas lukee. En olis muute muistannu, mutku toi rantis sano ni sit mäki muistin...

  Meijjän nissanis on samettiset penkit. Arvaa jääks niihi elukoitten karvaa. Ostin sit kaupast kumisen harjan. Nii'i, ne harjakset on kumii ja voi että lähtee helpol puhtaaks karvoist samettipenkit.

  VastaaPoista
 8. Onnea mööpeleille! On kyllä komeet ja hakkaa mennen tullen kaikki lastulevyhömpötykset sun muut retroilut.

  VastaaPoista
 9. Tassusoffa ja tassupöytä ovat hienot!
  Salin puolella oikein eduksensa!
  Varmahan oot iloosnas!

  VastaaPoista
 10. No kyllon komiat kalut. Ja varmahan pääsi hyvähän kotihin. Oon kans sitä mieltä jotta vanhas on vara parempi ei nuo levyhökötykset kestä mitää. Meilläkin nimeltämainitsemattoman ruotsalaisen huonekulujätin soffasta pursuaa höyhenet pihalle. Mukavaa viikonjatkoa toivoo sisko

  VastaaPoista
 11. Ihanat. Tuollaiset voisin ottaa meillekin, vaikka ne on liian hienot tähän mökkiin. Minäkään en tykkää uusista. Sohva on uusi (10v) kun isäntä halusi myydä minun vanhan sohvan, siinä ei kuulemma voinut löhöillä, mutta kaikki muu on vanhaa isäntä myös.

  VastaaPoista
 12. Isoosti onnia! Hyvä valinta ja voihan sitä ny ostaa joskus vaikka hernekeittuakin, mutta kyllä tuallaasihin pitää satsata ku kerran oli mahrollisuus! Nyt on lisätassuja huushollis!Eikä niitä tartte joka päivä hariata, ei karvat niitä pilaa! Hiano homma!

  Mä katoin tuon edell.postauksessa mainitsemasi ohjelman ja tulit mieleeni!

  VastaaPoista

Sano vaan