perjantai 5. lokakuuta 2012

Joo, joo..

Posti toi laatikollisen huutiksesta ostamiani valokuvakehyksiä. Vasta, kun näin livenä ostosteni koon, osasin ryhtyä etsiskelemään sopivia kuvia. Tähän mennessä meillä ei ole juuri ollut esillä valokuvia muista kuin edesmenneistä eläimistämme. Ehkä olen tosiaankin tulossa vanhukseksi, kun tuntuu, että tarvitsen seinälle tai piirongin päälle kuvia muistuttamaan rakkaistani.

Etsiskellessä törmäsin myös vanhaan kuvaan Aviomiehestä. Olin jo ehtinyt unohtaa, miten saman näköinen hän nuorena oli kuin tämä videon herra..Yhteisen levymme julkaisun jälkeen tuli palautetta, että hän myös kuulostaisi samalta. Sitä en sentään allekirjoita.

4 kommenttia:

 1. Voi ku ihanaa, että sain tämän osoitteesi! Niin, mulla on nyt vähän sama juttu kuin sullakin...olen laittanut valokuvia seinälleni, rutkasti. Mulla on nyt oikein sellainen sukuseinämä ja jopa lipaston päälläkin on vanhemoieni hääkuva ja mumman ja paapan kihlakuva...elikkä meistä alkaa kuule tulla aikuisia! Ei mitenkään vanhenemista mutta aikuisia! Täällä on nyt paljon luettavaa! (harmi en saa pysymään ääntä Davella ja samaan aikaan lukea, taidan olla aika tumpelo?)

  VastaaPoista
 2. Valokuvat ja kehykset ovat niin ihania - minä olen tainnut olla siinä suhteessa mummo koko elämäni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sinun kissat antaneet kuvien olla? Meillä on mennyt aika monta kehyksen lasia vuosien varrella säpäleiksi. Nyt aion tehdä kuvakoosteen seinälle, niin kuin Vilukissikin. Kun ei ole enää pentukissoja, niin suoraa seinää ylös tuskin kukaan enää kiipeää ;)

   Poista

Sano vaan