lauantai 6. lokakuuta 2012

Siivouslelu

Se ei tullut viikolla, jolla nettikauppa oli toimituksen luvannut. Kyselin sähköpostilla perään. Kun se viimeinkin tuli, kesti kauan ennen kuin Aviomies ehti noutaa sen postista ja vielä kauemmin, ennen kuin minä sain patistettua itseni perehtymään ulkomaankieliseen käyttöohjeeseen ja kokeilemaan vehjettä. Pelittihän se, mutta pahus vieköön, vaatii ihan samalla tavalla vaivannäköä ja inhimillistä käyttövoimaa kuin muutkin siivousvälineeni.

Jotain kieroontunutta on siinä, että meikäläinen haalii noita siivousleluja torpan täyteen, muttei kuitenkaan käytä niitä. Ehkä taustalla vaikuttaa salattu toive siitä, että ne yks kaks, ihan itsenäisesti, ottaisivat asiakseen ja pistäisivät huushollin puts plank kuntoon. Toistaiseksi sellaista ei ole sattunut.

5 kommenttia:

 1. Vajavainen tietämykseni siivousvälineistä on pakko tunnustaa;) Mikä tuo on? Veikkaan, että joku märkäimuri, ja senkin arvelin vain siksi, että näyttää olevan kaakeleita takana.
  Mutta mikä se oikeasti on?

  VastaaPoista
 2. Se on höyrypesuri/höyrymoppi. Kaakeleiden lisäksi puhdistan sillä koirien kuraamia (ja Ainun pissimiä) mattoja. Ei se siihen hommaan kovin tehokas ole, mutta auttaa sentään jonkin verran.

  VastaaPoista
 3. Kauhistus! Ekkös yhtää pelekää koneiden kapinaa ja vallankumousta? Älä ihmeessä toivoskele, että ne alkaisivat toimia itsenäisesti...

  VastaaPoista
 4. Enpä ole tähän mennessä vielä keksinyt pelätä ;D Ei kai siinä mitään, jos olisivat vallanpitäjinä vähän ihmistä fiksumpia ja hyvätahtoisempia...Joskus tuntuu, ettei siihen paljon tarvita.

  VastaaPoista
 5. Se joka keksii ittestää putsautuvan ja siivoutuvan kodin, on vuosisadan keksijä ja todennäkösesti rikas, jollain tavalla. Sitä keksintöö ootellessa...

  VastaaPoista

Sano vaan