keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Liilaa ja uskomuksia rakkaudestaSopivasti edellisen postauksen teemaa sivuten osui äsken silmiin tämä. Siinä pohditaan, mielestäni ihan hauskalla tavalla sitä, millaisia uskomuksia parisuhderakkaudesta nykyihmisillä näyttää olevan.

Itse olen nuoresta saakka ihmetellyt sitä, miksi seksuaalisuus ja rakkaus tuntuvat olevan niin monen mielestä elämän tärkein asia ja tarkoitus. Omasta näkökulmastani kun elämässä on niin paljon muutakin mielenkiintoista kuin lisääntyminen ja siihen liittyvä oheistoiminta. Rakkauden näen myös paljon monimuotoisempana kuin pelkästään seksisuhteisiin tai romantiikkaan liittyvänä.

Syvällisempään tuumailuun ei nyt ole aikaa. Verhojen vaihto on kesken. Aika räiväkkäältä näyttää tumma liila vihreän sametin jälkeen, mutta kaipa tuohonkin tottuu. Kävinpähän vain pistämässä itselleni tuon linkin muistiin ja jakamassa mahdollisten kiinnostuneiden kanssa..

1 kommentti:

  1. Olen täysin samaa mieltä kanssasi! Olit kirjoittanut monia mukavia ja puhuttelevia postauksia, luin kaikki lukemattomat. Mulla on kanssa 1 kipulääke, jota vältän ottamasta...se saa outoja unia aikaan ja aamulla olen sitten niin niin pahalla päällä tai mielin, ettei paremmasta väliä. Menen nyt laittamasi linkkiin ja ihailen voimakkaan värisiä verhojasi!!!

    VastaaPoista

Sano vaan