torstai 24. tammikuuta 2013

Sydämellistä

Sain Herneeltä soman sydämen. Kiitos paljon! Tämä tunnustus on tarkoitus ojentaa eteenpäin viidelle blogille, joilla on alle 200 lukijaa.

Yhtään en aio kurkkia, ketkä ovat sen jo saaneet (huonoina päivinä saattaa suosikkiblogeistakin jäädä jotain lukematta), vaan ojennan lämpimien ajatusten kera eteenpäin:

Häivähdykselle
Susulle
Partapapalle
Ailalle  ja
Rantakasville

, joiden blogit ovat keskenään mukavasti erilaisia ja minulle hyvin tärkeitä. Kaikkien viiden kommenteista olen saanut voimaa ja valoa synkeinä päivinä ja blogiteksteistä uutta ajateltavaa.

 (Partapappakin voi tässä kohtaa vain kiittää ja kumartaa, niin kuin kiltit pojat tapaavat. Mitään ei tarvitse tehdä, eikä kysymyksiin vastailla. Senkun ottaa kehut ja kiitokset vastaan)

7 kommenttia:

 1. Tuun nyt heti taas takaisin sanomaan, että olet varmasti sydämen arvoinen, ja syy, miksi tänne itse päädyin, oli se, että kaikesta näkee, että olet AITO. Ja sitä jos jotain tässä arvostaa iän myötä aina vaan enemmän ja enemmän. Ei vaan jaksa mitään teennäistä.

  Jahka on sopiva väli, istun ja luen kaikki sun jutut kannesta kanteen :). Nyt en vielä päässyt niin pitkälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mukava kuulla, että jostain on aitouden vaikutelma päässyt syntymään. Ehkä me etelä-pohojalaaset olemme erityisen huonoja teeskentelemään. Sellainen vaikutelma, ainakin minulle, on syntynyt, kun olen eri puolilla Suomea yrittänyt asua :)

   Poista
 2. Höh, mistä sä voit muistaa ton käyttämäni lauseenpätkän, *Kiittää ja kumartaa*. :D
  Vastavuorosesti saan samaa sulta. :) xx

  VastaaPoista
 3. Kiitos <3

  Olen niin ahne, että pidän sydämen itselläni, enkä jaa sitä eteenpäin vaan imen siitä voimaa päivittäin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon, kylläpä lämmittää mieltä noin kaunis muistaminen :)

  VastaaPoista

Sano vaan