lauantai 9. helmikuuta 2013

Tekemättä jättämisestäVaikka energian puute on suurin yksittäinen ongelmani, erinäisten asioiden tekemättä jättäminen tuntuu olevan häkellyttävän paljon vaikeampaa kuin tekeminen. 

On vaikeaa olla purkamatta pahaa oloaan puhumalla, kun jokin painaa mieltä (siitä huolimatta, ettei ketään kiinnosta kuunnella). On vaikeaa jättää herkut kaappiin, vaikka tiedän, etteivät ne ole minulle hyväksi. On lähes mahdotonta jättää vastaamatta avunpyyntöön, kun kohtaan tarvitsijan kasvokkain (silläkin uhalla, että siitä koituu itselle ja läheisille kohtuuttomasti vaivaa).

 Pehmeäturkkista pörrökorvaakaan ei voi jättää silittämättä, kun se käden ulottuville tulee, vaikkei lemmikkejäänkään pitäisi kohtuuttomasti hemmotella. Muuten ei ole kohta kivaa kellään..

Energian lisäksi minulta valitettavasti puuttuu roppakaupalla itsehillintää.3 kommenttia:

 1. Hetki sitten mietin, miten vaikeaa on olla masentunut ilman huonoa omaatuntoa. Ehkä sinun ja minun tunnoilla on jotakin yhteistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahdollisesti. Toisaalta pidän kykyä huonon omantunnon potemiseen osana myös persoonallisuuteni terveempiä rakenteita.

   Poista
 2. Ihan samat asiat on vaikeita, paitsi elukat, niitä kun ei ole;)

  VastaaPoista

Sano vaan