perjantai 8. helmikuuta 2013

Virhehavaintoja

Lukeminen on enemmän arvailua ja omasta persoonasta lähtevää tulkintaa kuin uskoisikaan. Useinhan sanoista luetaan pelkkä alku ja loppu. Keskiosa arvataan, eikä välttämättä oikein. Allekkaisilta riveiltä saattavat myös lauseet ja sanat hypätä riveiltä toisille. Omat havainnot eivät siis ole läheskään luotettavin tiedon lähde.  Sen hoksasin taas kerran, kun yritin äsken puolihuolimattomasti bongata televisio-ohjelmista jotain katsottavaa.

Tuleekos teidän telkkarista tänään "50 parasta raivaria", "Hurja painonuputus"  ja peräkkäin sarjat "Luksusmuotia" ja "Kierrätysmammat"? Ei tule meidänkään. Luksusmammat ja Kierrätysmuotia taitaa tulla pikapuoliin..50 parasta ravintolaa ja Hurja painonpudotus meni jo..

9 kommenttia:

 1. Hihii, ja minustakin tuli juuri Mökin Tyyne juuri tuollaisen ansiosta! :D

  Mukavaa viikonloppua!
  t. Tyyne

  VastaaPoista
 2. Pieleen menee täälläkin, kun just luin, että sun otsikko oli "Viherhavaintoja". Ajattelin, että kirjoittelet varmaan taimikasvatushommista :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Viherhavaintoja meillä voi tehdä vasta vaatekaapissa. Lykkäsin sinne jo viikko sitten taimilaatikollisen mansikoita ja toisen orvokkeja. Molemmat tykkäävät itää pimeässä.

   Poista
 3. Tuo 50 parasta raivaria voisi olla menestyksekäs formaatti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaisi olla. Meiltäkin voisi käydä kuvaamassa pari jaksoa ;D

   Poista
 4. Ei tuu tuommottisia sarjoja, eikä näy alkuperäisetkään formaatit. Vaihan kanavaa kun nuo tulee tai laitan töllön kiinni.

  VastaaPoista
 5. Niin teen minäkin. Melko kummallisia ja turhanaikaisia ovat tuommoiset amerikkalaiset lifestylesarja meikäläisen makuun:)

  VastaaPoista
 6. Minulla tuntuu nyt olevan kommentointiongelmia tänne blogiisi, yritin jo eilenkin muutamia kertoja...

  Että sitä vaan, että pitäisikö sinun myydä kalliilla nuo kehittelemäsi formaatit ;) ?

  VastaaPoista

Sano vaan