sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Ylellisiä aistimuksia

Aamu alkoi tänään ihanasti. Kissa oli kiivennyt tyynylle, ihan liki, ja kehräsi pehmoinen kylki poskeani vasten. Selän takaa kuului koiran tuhinaa. Aviomies oli jo ehtinyt jalkeille. Keittiöstä leijui houkutteleva kahvin tuoksu.

Illalla olin tunnustellut oloani ja havainnut hengittämisen olevan hieman helpompaa. Tänään muutos oli ilmeinen. Miten ylellistä onkaan saada happea ponnistelematta, kävellä olohuoneesta keittiöön hengästymättä ja portaat ylös pysähtymättä välillä lepäämään. Veren rauta-arvot alkavat ilmeisesti kohentua. Eläköön nokkosuute!

Onnea kokeakseen ei selvästikään tarvitse saada lottovoittoa tai Nobelin palkintoa. Joskus riittää se, että paha olo hetkeksi väistyy ja arkiset asiat luistavat. Onnellisuuden kesto onkin sitten eri juttu, mutta sitä en murehdi tänään ..
7 kommenttia:

 1. Onpas ollut ihana aamu :) Toivottavasti sielläkin paistaa aurinko koko päivän!

  VastaaPoista
 2. Pienistä asioistahan se onni koostuu. Mukavaa kun olo on vähän helpottunut.
  Aurinkoa ja mukavaa oloa sinulle.

  VastaaPoista
 3. Se on niin ihanaa kun kissa kehrää ihan poskessa kiinni! Mun Otto-kisuni kehräs usein niin lähellä, nää "uudet" kissat ei tule niin lähelle, ainakaan vielä.Täällä ainakin on tänään ollu aurinkoista. Kiva, että voit paremmin :)

  VastaaPoista
 4. Kuulosti hyvältä tuo kissan ja koiran välistä herääminen. Olisi kovin outo paikka itselleni;)

  VastaaPoista
 5. Olipa mukavia uutisia. Ihanaa että olet löytänyt jotain joka parantaa oloa. Pianhan sitä nokkosta saadaan taas ihan tuoreeltaan. Pystytkö käyttämään sitä? t. sisko

  VastaaPoista
 6. Ihan mahtavaa. Toivottavasti jatkuu :)

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka mukavia uutisia. Tartteeki kokeilla sitä nokkosuutetta itteesäkki. Näyttää sitä olevan tuolla kaapissa.
  Aurinko paistaa sulle, toivottavasti pitkään.

  VastaaPoista

Sano vaan