perjantai 15. helmikuuta 2013

Vatupassiasennossa

Usmakoiralla puhkesi epilepsia. Äidin kunto huononee päivä päivältä. Muskakissallakin on flunssa. Omien laboratoriotutkimusten tuloksia soitin eilen. Kaikki muu on mennyt edelleen huonompaan suuntaan paitsi ne munuaisarvot, joista olin eniten huolissani. Mitään ei silti ilmeisesti tehdä siitä simppelistä syystä, että sijaislääkäri lähtee taas parin viikon päästä, eikä uudesta ole tietoa. 

Hengästyn jo keittiön ja olohuoneen välillä. Päivät kuluvat enimmäkseen sohvalla vatupassiasennossa. En oikeastaan enää jaksa edes ajatella avun hakemista jostain yksityiseltä lääkäriasemalta, vähintään 40 kilometrin päästä, varsinkin, kun pitäisi löytää jostain lääkäri, joka ottaisi tosissaan vähän oudommatkin vaivat. Mitään tavallista kun tästä kropasta ei tunnu löytyvän..
 Odotellaan ja katsellaan. Jos ei suurempiin muutostöihin ole paukkuja, elämä on parasta opetella ottamaan sellaisena kuin se eteen tulee..Piisku osaa jo. Se on meidän toiseksi vanhin kissamme. Täyttää kesällä 11v.

9 kommenttia:

 1. Voimahali! Kuulostaa siltä, että olet tosi huonossa kunnossa. Kurjaa.

  Kyllä tuo terveyskeskusten palvelu on huonosti järjestetty. Täällä on myös sijaisia, missä lie varsinaiset. Se vaan on niin, että nuo sijaiset ei oikein uskalla tehdä mitään radikaalia päätöstä.

  Kai se yksityinen terveysasema olisi hyvä, niin sinulle kuin minunkin polvelleni. Mutta en minäkään jaksa ajatella sitä, enkä varsinkaan sitä rahanmenoa.

  Koita jaksaa, kaikesta huolimatta, olet ajatuksissani!

  VastaaPoista
 2. Voi harmi! Ei tässä muuta voi ku lähetellä voimii sinne sulle ja pyytää enkuleita avuks. :)

  Piisku-kissa on kyllä kaunis!!

  VastaaPoista
 3. Eipä löydy täältäkään vakinaisia lääkäreitä edes keskussairaalasta. Joka kerta on eri ihminen ja yleensä joku muutaman kuukauden erikoistuja.
  Kuulostaa pahalta tuo sinun tilanteesi. Toivottavasti saat apua, ei ole mukavaa kun on kokoajan kipeä.

  VastaaPoista
 4. Voi kun toi kaunis kissakin näyttää siltä, että se on susta huolissaan.
  Ja varmasti onkin. Niinkuin on täällä ihan vieraatkin henkilöt kuten minä.

  VastaaPoista
 5. Voi Millan, halituksia ja lämpimiä ajatuksia täältäkin!Toivottavsti saat avun!

  VastaaPoista
 6. Voi Millan, en osaa lohduttaa, mutta muistan sinua rukouksin.

  VastaaPoista
 7. "Mikään vaihe ei voi mennä hukkaan,
  kyyneleetkin puhkeavat kukkaan.
  Vaikkei silmä vielä nähdä saata:
  tuskakin on toivon kasvumaata."
  A-M Kaskinen

  Rukouksin kannan Sua, että
  jaksat, ja saat lääkärin.


  VastaaPoista
 8. PS:

  Mikä Hurmaava Kissi!
  Ja niin Viisas ilmekin!

  VastaaPoista
 9. Lämpimän ajatuksen täältä lähettelen ja toivon että huomenna olisi parempi päivä. Ei varmasti ole helppoa kun on itse kipeä ja huoli äidistä ja nelijalkaisista. Miten nuo ikävät asiat aina tuppaavatkin kerääntymään. Jostain se toivo kuitenkin pilkahtaa kun aika kuluu. Täytyy vain uskoa että hän joka antaa murheen antaa myös ilon. Hyvän yön toivotuksin, sisko

  VastaaPoista

Sano vaan