tiistai 11. syyskuuta 2012

Koettelemusten aikaa

Huh sentään. Nyt on Akan sietokykyä koeteltu vähän joka lailla. Bloggaushiljaisuuskaan ei ole johtunut pelkästään innon ja voimien puutteesta. Jokunen päivä sitten Google toteutti palveluissaan muutoksen, jonka seurauksena meidän (ja muidenkin samoilla asetuksilla, saman valmistajan modeemia käyttävien) pääsy Bloggeriin ja gmailiin tyssäsi tykkänään. Jokunen päivä etsiväntyötä vaadittiin ennen kuin Aviomies sai ongelman paikallistettua ja väliaikaisesti ratkaistua. (Perusteellisempaa ratkaisua varten täältä periferiasta on ajeltava suurempaan kaupunkiin modeemiostoksille ja sellaista reissua varten täytyy tietenkin olla tarpeeksi töistä vapaata aikaa ja se on tällä hetkellä Aviomiehellä kortilla)

Muutenkin elämä on nyt yhtä rämpimistä. Jotain mukavaa sentään:
Viime perjantaina posti toi mukavan paketin. Partapapan rouva ilahdutti tuommoisella yllätyksellä, kun olin lähettänyt hänelle laatikollisen perennanalkuja puutarhastamme taannoin. Ihanat, lämpimät villasukat pääsivät käyttöön saman tien, mutta somat puutarhasakset säästän ensi kevään koitoksiin.


2 kommenttia:

  1. Villasukat ovat aina hyvä lahja;)

    Tosin ikääntymisen kai huomaa siitä,kun niitä alkaa enemmän saamaan lahjaksi. Itse en osaa kutoa (enkä mitään käsitöitä)ja ystäväni tietävät sen, joten viime synttärilläni sain kolmet villasukat! On nille käyttöä;)

    VastaaPoista
  2. Hehee, vai sitä se onkin, että ihmiset arvailevat muorin varpaita palelevan :)

    VastaaPoista

Sano vaan