maanantai 12. marraskuuta 2012

Odotuksia ja pettymyksiä

Olin viritellyt herätyskellon aamuksi soimaan. Soihan se, mutta ei se minuun tehonnut. Nukuin pari tuntia pommiin, enkä ehtinyt Aviomiehen työkeikalle mukaan naapurikaupunkiin.

Aluksi ketutti, mutta kun virkosin sen verran, että huomasin keuhkoputkien rahisevan täynnä limaa ja pään särkevän kuin moukarin jäljiltä, totesin, ettei kotiin jääminen tällä kelillä ollut niin kehno juttu. Sataa nimittäin kaatamalla. Taas vaihteeksi.

Flunssan lisäksi olen saanut jostain joulutustartunnan, vaikka luulin, ettei semmoista fiilistä enää tulisi. Lahjoja on tullut hankittua. Kortitkin jo odottelevat kaapin päällä kirjoittamista. Ulkovalot ajattelin viritellä ensi viikonloppuna - satoi tai paistoi. Ehkä riehaannun peräti jonkin asteisiin joulusiivouksiin tänä vuonna. Kaappeja ainakin voisi jo ryhtyä raivaamaan.

Osaisikohan sitä kerrankin nauttia sekä juhlavalmisteluista että itse juhlasta turhia hötkyilemättä ..pilaamatta fiilistään liian suurilla odotuksilla, sillä siihen meikäläisen ilo yleensä kaikissa asioissa kompastuu: odotuksiin, joita itse asetan itselleni ja muille, sellaisiin, joihin kukaan ei kuitenkaan yllä.

3 kommenttia:

 1. Kylläpäs sinulla energiaa riittää!
  En jaksa edes ajatella vielä joulua, siivouksesta puhumattakaan. Kortit odottaa kyllä kirjoittamista, toivottavsti se ei jää siihen.
  Kaapit? Oletko kuullut sitä Marttojen ohjetta, että siivoa kaapit jouluksi vain jos aiot viettää joulun kaapeissa. Sitä olen noudattanut;)

  VastaaPoista
 2. Upea kuva!

  Hyvältä vaikuttaa, nyt vain pienin askelin eteenpäin :)

  VastaaPoista
 3. Joulutustartunta olis kiva saada, en oikein nykyisin ole enää jouluihminen. Eniten stressaa lahjojen hankinta, kun en ole käsityöihminen eikä ole rahaakaan. Mutta aina, jos yhtään alkaa tuntua jouluisalta, teen sen, mitä tuli siinä hetkessä mieleen: jouluvalot ovat olleet jo pari viikkoa, torttuja on leivottu kahdesti ja piparkakkuja paistettiin eilen pikkutytön kanssa, ja tytöt koristelivat ne sitten yhdessä hienosti. Parasta varuilta toteuttaa jouluisat päähänpistonsa heti paikalla, jos vaikka sitten joulukuussa olen niin masiksessa, ettei huvita tehdä mitään :D Haimme RAY:n tukemaa kylpylälomaa jouluksi - jos sen saamme, niin sittenpä ei välttämättä tarvitsekaan paljon jouluun panostaa.

  VastaaPoista

Sano vaan